Friday, July 9, 2010

0 comments 10:11 PM

alamak..

Posted by ally - Filed under
alamak..alamak..alamak..okeh..cukup la tu..

sy kene tagged ngan aim la..hehe..about pink lak tu..haha..

akan cuba jawab dgn sedaya upaya..hehe..

1. Link kepada orang yang bagi award ni

hihi...sape lagi kalo bukan puan rocker yg gorjes itu..

2. Nyatakan sebab musabab anda suka kaler PINK

hihi..sebab2 nya adalah tetiba je rs pink tu kaler yg lawa..bole jwb gini?
tp bukan semua kaler pink sy suke..sy suka burgundy pink..sweet sgt..

3. Sejak bila suka kaler PINK

ok..ini jawapan jujur k..(nawal is my idol..hihi)
bukan dr dulu sy suka pink, dulu i'm addicted ngan kaler hijau..hampir semua baju kurung sy kaler hijau..segala macam jenis hijau ada..tp lama2 jemu..hehe..
tukar lak suke kaler pink..pasainya tetiba nmpk kaler pink tu cam sweet je..
n sekarang lak sy lebih suke kaler2 basic..cam hitam, putih, coklat..hihi..
xde kaler tetap la syg..sy akan suka satu2 kaler itu mengikut peredaran emosi..haha..bole ek gitu?

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kalernya PINK

ape dia ek..
a. sweater cotton pink sy..ni mmg terang benderang kalernya..hihi
b. bed sandang sy..tp sudah sedekah kat adik..hihi
c. baju cotton pink...hihi..br beli ni..lom pakai lg ni..
d. of coz, my new shawl..akan pakai dgn item c
e. bingkai spek sy kaler pink ya..
f. myvi pink..haha..br launch semalam (kot la), ko dah kt itu brg plg ko syg ye? beli pon belom..haha..giler hapa..mn nak letak rayyan den ini..(rayyan is my car..ooooww..sweet..)

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK

haha..itu sy yg gedix dgn sweater pink sy juga bersama2 kwn2 ronggeng se'uni'..hihi..wala2..
time ni kami lepak2 d putrajaya, jalan2 cuci mata..haha..sebelum ke PD..
hua..rindu yg amat kat korang semua..
(jgn pelik tgk sy sorg2 je gal..ada sorg lg, dedek, tp tersembunyi..haha..kenangan silam nih..)

6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK

alamak..yg ni i xtau la..yg suke kaler pink dah ramai kene tag kot..so, sy tag je la sape2 ek..randomly..ala aim yg x minat kaler pink ni pon leh je wat tag ni..hehe..so, here are the lucky person:

errina , mysarah , hernyzar, shalin , iedayah

wah..penat den cr link nya..hehe..bole la ek..
sila la jwb k..hehe..

ally: rs mcm br kali pertama je di tag..ape kah?

0 comments: