Thursday, July 8, 2010

7 comments 3:49 PM

quilt

Posted by ally - Filed under
pic ini..lupe sudah amik dr mn..

dulu2 pernah berangan2 nak wat guestbook sebegini la...kononnya..

tp, takut org igt itu adalah kain lap kecik2..hihi..

so, guna je la kertas mcm biasa...


sgt suke..tp apekan daya..hihi
so, sape2 yg nak wat nt leh la jahit2 wat quilt pas sume org tulis2 kat pieces tu..bestnya..xpun, frame kan je..tp costly la pulak..kot2 la byk kan..hihi..
tp bole je kalo nak masuk terus dlm album..ape susah..ye x?

ally: br lepas buat event invites kwn2 kat fb..igtkan before ni x nak wat, tp kene juga la buat..kad x cukup..hihi..

7 comments:

NahWaL said...

lepas tu u jahit jadikan quilt. i love the idea!

ally said...

nawal: pandai jahit x? eh..x pandai pon xpe, leh hantar quilt tu kat tailor suh dia jahit..hihi..i x pandai jahit..

NahWaL said...

ko ni wat permintaan tak munasabah la. HAHA. tailor. bukan designer. kang haru nak anta kat unaisah hahaa

ally said...

haha..giler kalo anta quilt kat unaisah..ade ke patut..hehe

SHAZ D MAFIA said...

OWH.. HASIL TU LEY WAT QUILT EK?? R U SURE IT'S QUILT MA?? AKU RASE YG CANTUM2 NI PGIL "PATCHWORK".. QUILT DIA JENIS YG JAHIT ON D KAIN DGN DESIGN2 TTENTU.. HUHUHU~~ TP XTAU LE KALO DAH BTUKOR~~ WOOT WOOT~~

ally said...

shazzy: ntahnya..haha..coz kat website di mn i cilok gambo tersebut, si penulis mengatakan ianya quilt..so, itula yg ak bgtau korang..haha..ko gn xtau, i ni buta byk bab2 jahit nih..

iedayah said...

ok gk if wat cmtu yang.lain dr lain ckit..u mest tgh nervous gile kn..xlm lg ni je ally...wa....