Friday, July 9, 2010

3 comments 4:03 PM

quality time

Posted by ally - Filed under
entry ni di publish pada 9 julai 2010..(dah ditulis lebih awal k..hihi)

dedicated this to some1 yg bakal menjadi syurga sy kelak..for him, en.becominghubby..(in 8 days!)

hari ni hari yg dirancang2 sepatutnya sebagai tarikh akad nikah kami...sy memilih tarikh ni sebab this is when we're officially date.hihi..konon2 nak mengimbas la kenangan itu, tp my family especially my mum, x setuju..dia insist nak buat 17 Julai sempena hari lahir atuk (skrg dah arwah)..so, kita ni ikut je la..hihi..

sy n en.becominhubby x pnh decide bila nak tng, bila nak khwn coz kami serahkan semuanya kepada kedua2 parents kami yg excited itu..ewah..konon2 jd baik la..dgr kata..mula2 bantah juga..tp ye la, mn yg terbaik utk kami, itu la yg kami ikut..

to en.becominhubby, hope to spend the quality time together after this...

jom kita g kuala pilah, the first place we see each other, umo muda remaja ketika jumpa..

jom kita g penang, tempat jatuh bgn kita dlm kehidupan, tempat di mana kita sggp bersusah sng..ye ke? hihi..rindu nak mkn roti john depan poli...rindu nak mkn kerang bakar..wah..byk sgt rindu tempat tu...

bole masakkan sy nasi lemak x? masakkan tau bukan ajar sy masak..haha..sy nak mkn je..

bole masakkan sy chicken chop + kuah blackpepper tu x? sedapnya..

dan x lupe juga..

bole masakkan sy char koey tiaw? sy tau awk terrer..

bole ek..bole ek..

okeh..sekian..itu saja permintaan sy..

wanna spend quality time with him..=)

ally: will meet him again on raya..

3 comments:

puan rocker said...

auwww. how cute of u dear! :)

byk tu ur encik tunang nak masakkan for u. well anyway congrats on ur wedding. dah 8 hari ni. mmg dh dkt sgt dh ni. chill , gud luck and do take care yea. ;)

~ thalhazlin ~ said...

ally.. so romantic! :)

ally said...

aim: hehe..mmg byk..yg tu je kot yg dia terrer msk yg sy sendiri lingkup..haha..suke2..

thalha: xpe, romantic2 sini, en.tng x bc blog ni..eh, ape2 blog pon dia x bc..leh tulis suka hati..hehe