Saturday, July 17, 2010

7 comments 3:49 PM

ini la harinya..

Posted by ally - Filed under
hehe...well..dlm beberapa jam je lagi ni bakal bertukar status..mlm ni majlis akad nikah sy..INsyaAllah..
=)
cepat2, join club 'puan'
=)
sah lah ko ni..
giler..
hehe..
harap2, sumenya berjalan dgn lancar..
amin..oh ya, ni entry last k..hehe..entry last sebelum bergelar puan..masih cik lg..
suke2..(gedix nya ko ni)
so, pas ni sy akan update berkenaan majlis..maybe dlm 2 minggu lagi..maklum sajalah, selain agenda kahwin2, kemas2, sy juga perlu follow up hal2 keje sy..aduhai..nak khwn pon byk keje nih..
so, blog will be update lg 2 or 3 weeks..tp kalo lebih awal sy update tu, keje dah siap kot..hehe..

doakan ye, majlis nikah, majlis sanding, majlis berinai & majlis bertandang sy berjalan dgn lancar..amin..semoga kami sekeluarga di rahmati Allah sentiasa..amin..

sy tinggalkan kamu hr ini dgn pantun cinta..amik dr sini
Ikan batu di atas bara

Pohon selasih di tepi kota
Pikiran buntu badan sengsara
Bila kekasih jauh di mata


Ada budak membuang dedak
Penuh setimba di celah batu
Berdua tidak, bertiga pun tidak
Kekasih hamba hanyalah satu

Pokok selasih pokok bayam

Dalam kepuk buah berangan
Seorang kasih seorang sayang
Tidak bertepuk sebelah tangan


Rumput kuberantas habis rata
Burung serindik mematuk betik
Beribu melintas di depan mata
Hanyalah adik yang paling cantik

Pohon selasih tumbuh melata

Tumbuh perdu jauh di sana
Sepasang kasih mabuk bercinta
Siang merindu malam merana
uish...cukup la tu..nak bc lagi g sini k..
kang muntah ijau lak nt..hehe..

untuk bakal suami sy lg 4 jam setengah, nota cinta utkmu..haha..jiwang karat btl:
bucuk sy yg makin itam n makin gemuk ni, terima kasih kerana menerima diri ini yg comot momot menjd isteri kamu..si comot ini akan berusaha menjadi isteri yg solehah & terbaik..sy berharap si bucuk sy ini dapat membimbing si comot ini dunia & akhirat..kamu adalah syurga sy..love u much bucuk!
okeh..sudah..tah bc tah x..tp pas ni mmg nak perkenalkan blog ini kpd en.becominghubby..kot2 beliau tdk menizinkan sy berblogging lagi, makanya, kena la pjk2..haha..akan ku sediakan hujah2 yg sepatutnya..

bye2 kwn2..jumpa lg di lain coretan (budget ada yg bc blog ko?hehe..)

doakan sy..eh..jap2..
nak juga wish selamat pengantin baru to wani..
semoga beliau dan hubby kekal sehingga ke akhir hayat..amin..amin..

ally: moh le bersiap2..

7 comments:

OpiYa OneL said...

Selamat Pengantin Baru!!!!!!!!!

NahWaL said...

congratulations in advance dear!!! may all goes well, and happily ever after together2.

♥♥relyza♥♥ said...

congrate dear! musti dupdapdupdap kan
hehehhee
got ur invitation card. but cant attend sbb keje sabtu ahad. huwaaaaaaa
but, sy kirim doa dari kejauhan. welcome to the club!

missbutterfly said...

congrats in advance!!

@ty_farEd said...

tahniah....!!! :)
n cecepat update pic...~ngeee
n doakan.. hope sumernyer sempurne key..

farahfatihah said...

hi ally..tahniah yer...fara xdapat g..sb xbalik kg...wedding wani kat sini pun ter'missed..alahai..

ally said...

kawan2 sume, terima kasih atas ucapan n doa kalian..Alhamdulillah, majlis yg simple ini berjalan lancar walaupun byk hal yg terjadi n terlepas pandang..will update bout it later..thanks again...*hugs*