Wednesday, July 14, 2010

5 comments 5:23 PM

sneak peak outfit

Posted by ally - Filed under
ffuuhhh..baju amat besar..haha..
ke sy sdh mengurus dgn jayanya?
haha..

tah la..bila tgk baju tu rs mcm plum lak sy..
aish..
tetiba rs x sedap hati..
nmpk mcm gemuk je sy pakai baju tu..

emmm..
tp ape nak wat, dah last minute..
tgk je la nt camne.
haha
redha2
lagi2 baju tu akan di kecilkan sedikit..
xpe lah..


akhirnya dah expose dah kaler baju sy..hehe..
sebelum ni sy x pnh reveal kaler ape sy nak pakai lg2 dgn tema penuh kaler2 ini..
hehe..so, here is,the greyish outfit..

take a deep breath..InsyaAllah, semuanya elok..kecuali nak kuruskan tang 'tut' mmg x bole la..haha..
xpe, org kata sng nak bersalin nt..
okeh..sedap kan hati..
jgn ketawa tau nt tgk pengantin ala2 plum + pear ini..wahaha..

opps..entry ini akan publish pd 14 July..sy sdg bercuti membeli belah brg2 rewang..

tp akan masuk keje semula pada hr khamis + jumaat..giler betui..dah tu, dah student PA (penasihat akademik) sy nak amik sign, kene la dtg keje..

hrp2, hr jumaat itu sudah siap pakai inai utk kali pertama..then, pakai lg..

nak bg merah2 punya..hehe..

ally: x sdp hati bila tgk baju sanding sy pakai tu..bkn sbb baju tu x lawa, tp tang 'tut' itu besar

5 comments:

idayusof said...

tinggal 3 hari~~~ all the best bebeh

NahWaL said...

yeayy dah boleh kawen, baju dah siapppp!!! HAHA congrats!!

~ thalhazlin ~ said...

tak sure warna apa tuh. peach? yellow? soft chocolate? hee. rabun warna ah saya. fuh. definately u'll look gojes babe!

harzharun said...

bj besar xpe yang...jgn kecik...kalo kecik mesti pengsan nak kene kuruskan badan...

farahfatihah said...

ally, baju sanding amik yg korset ek?