Tuesday, July 6, 2010

10 comments 6:13 AM

in 12 days

Posted by ally - Filed under
emmm.....in 12 days..counting..hehe..

baca entry wani yg ini membuatkan diriku begitu berharga juga merasakan debaran yg sama..

hihi...

perasaan yg sukar di gambarkan..

tp..sy suke..haha..

merepek lg minah ni..

dlm masa 12 hari ni, x byk la yg bole di buat..
nak kuruskan badan pon dah x sempat..so..redha je..

minggu ni akan pos sume baki2 kad..terima kasih kepada yg sudi hadir..yg x dapat hadir pon terima kasih juga kerana mendoakan kami..ewah..sume2 la..terima kasih byk2..

minggu ni gak sibuk packing tumpi + kuih bakawali..

minggu ni gak nak jumpa andaman..follow up lg..follow up sampai diorg bosan dengan minah ini..

oh ye, kene siapkan jahit manik kat tudung nikah..finally get 1..n approved by mak..giler ko, lg 12 hari ko sibuk pulak nak jahit2 manik..haha..wala2..bukan byk pon..sikit2 sudah..tah org nmpk ke x la nt..peduli2..

ape lg nak wat..oh ye, sy lom apply cuti lagi..giler juga..musim2 student nak masuk ni, lom lg apply cuti..kang x leh cuti cam ne? oh haru biru..

emm..nak g cr inai juga..beli yg tiub je kot..kat umah xde lak pokok inai..tp bakal juga cr daun inai..kalo xde i pakai inai tiub byk2 kali..haha..

ape lagi..ape lagi..eh..lupe..hantaran sy x wat lg..semangat nak wat lom ada lagi..pasainya dulu dah penat2 wat 21 dulang..so, yg ni cume 7 dulang je..tu mggu depan leh wat..bunjut2 wat hamper je..haha..settle..
i dont mind it..en.tng pon x kisah kot..haha..

hai..

ape lagi..

ape lagi..

opps..tingkap bilik lom lap..oh habuknya tdk bole tahan..(nmpk sgt sy seorang yg rajin malas)..

tu pun, mggu ni la wat..

ape lagi..

eh..petang ni balai@ khemah nak psg..haha..

awal giler..

mn x awalnya, semalam ada majlis khwn kat kg tu, so, dah alang2 sy nak guna lg 12 hari, so, diorg x simpan..terus antar ke rumah sy..

khemah biasa2 je..xde arabian ke ape ke..yg penting tetamu sume ada tempat berteduh untuk menjamu perut..

okeh..settle kot..ape lagi..ape lagi..

ha..igt entry ni? pasal wedges yg kononnya sy nak cari n pakai..

hihi..

lom jumpa lg..

if mggu ni x jumpe juga, sy redha je la beli wedges kaler itam..oh ye, yg benarnya nak kaler grey or silver..tp kalo x jumpa juga, itam sudah atau x yah pening2, pinjam awal2 kasut mak andam yg dia sediakan tu, ha, ko pakai la hari2 g keje..kompem ko terbiasa sudah..hehe..

remeh temeh je ni..okeh...janji yg wajib sudah terlaksana..

ally: sempoinya ko ye...

10 comments:

my note said...

dh terasa aura pengantin nie kak ally.. khemah sudah tersergam indah bak pelamin... alhamdulilah banyak dh settle.. wani, plak.. x nk cakap darah gemuruh banyak sgt.....

Diebalychouzz said...

wah.. lagi 12 hari je.. waktu ni mesti perasaan awak bercampur kan?? hehehe
lambat lagi la nak rasa macam ni.. (^_^)

ally said...

haha..aura la sgt..kalo tgk muke akak, hari2 mcm nak mkn org..haha..br debar2 ckit2 je ni..nak rs byk2 lg..haha..=)

ally said...

dieba: adoi hai..bercampur baur..haha..mn nak khwn, mn nak mengajar..hehe..tp perasaan yg sgt seronok..eh..ke gatai..haha...* u turn is coming soon kan*

harzharun said...

i wish u all the best!!

Diebalychouzz said...

yup.. tapi lambat lagi.. dalam 2 bulan lebih je.. ahaha tak sabar lak..

SHAZ D MAFIA said...

MAMA..

TUU DIAA.. KHEMAH DAH SMPI DAH.. AKU PON BDEBAR2 GAK NII.. HAHAHA~~
AKU XCITED DOWH TGU MJLIS KO.. STRESS KNE TGU LAME SGT HAHAHA..

AKU XSABAR NYE NK JMP KO!! XKRE LE KO GEMOK KE KO KURUS KE, AKU NK JMP KO!!

HAA.. KO TU, CPT2 SKIT WAT2 KEJE TUU.. APPLY CUTI CPT2.. KANG ADA YG NIKAH D UTHM LAK.. MUAHAHA~~

YG KUIH2 TU, SUH AYIN BGKS DLM PLASTIK CPT2.. BKN BGKS DLM PRUT DIA LAK.. NGEE~~

HAA.. MANIK TU JAHIT MOLEK2 DEH.. BERUSAHA LA BSGUH2.. SSGUHNYE, AKU PON XSIAP LG MANIK KAT LAPIK KO NII.. DOK CBUK DGN DAK2 IKRAM PNY PROG.. TP XPE, TGAL 5 HELAI LG.. SIKIT2 JE LG.. INSYA'ALLAH, LAPIK TU AKN SMPI KAT KO DLM KEADAAN SMPURNA SIFAT.. HUK3!!

PE2 PON, SLMT BERUSAHA SLMA TGAL 12 RI JE NII~ AKU SUPPORT KO DARI JAUH NII.. NNT AKU P SN, AKU TLG LE PE YG PATOT

LUV U MAMA!! MUAAAAAAAAAAAXXXX~~

♥ sha ♥ said...

pakai la inai serbuk ally. dia tahan skit tau compare ngan inai tiub tuh. pakai 2x tau

farahfatihah said...

wahhh selamat berdebar lagi 12 hari heheehehe

ally said...

shaz: tu dia..panjang komen ko..leh wat another entry..hihi..ko pulak yg stress tunggu majlis kami..hihi..makasih kerana stress kan utk ak..i dah gumuk mumuk la..haha..cuti lak br nak apply ri ni..bos xde je..ni pon tah ada tah x..kuih dah siap2 bungkus dah..ada gak yg masuk perut ak bkn perut ayin..hihi..yg manik tu, jahit ckit je, bg nmpk berat ckit kat tdg tu..n thanks for the lapik k..jasamu sgt ku hargai..n last...LUV U TOOO...x sbr juga nak tunggu ko dtg..i nak buli..haha..

fasha: yg serbuk tu ape2 jenama ke fasha?

farah: hihi..makin hampir..hiiiii..takut..