Thursday, July 1, 2010

10 comments 4:17 PM

jemputan secara on9

Posted by ally - Filed under
disebabkan kad jemputan sy yg agak limited, jd, sy cuma pos/kirim kpd yg btl2 bole dtg..maaf ye..tetapi kpd sesiapa yg tetiba bole dtg ke majlis kami, sy sertakan map yg en.tng scan..

@ senggarang, batu pahat, johor





@ klang, selangor


(sila abaikan nama saya yg typo error tu..ape nak wat..dah siap printing dah pun..)


ally: jemputan melalui emel n fb juga ada..emel sy k if nak kan kad tp limited kpd yg betul2 bole dtg..maaf sgt2 k..ini majlis parents sy, bukan majlis sy..bak kata nahwal, menumpang majlis mereka je kita ni..hihi

10 comments:

farahfatihah said...

babe, kad kamu dah dapat di kg..tp clash ngan wedding kat sini..kalau xdpt dtg maaf yer..nti fara pos sumthin utk kamu =)

@ty_farEd said...

eerrkk..lagi 2 minggu..!! i pulak yang neves samer...~ngeee..
apepon..hope sumer nyer berjaLan lancar..aminnn....

ally said...

farah: its ok dear..hehe..doakan kami k..=)

@ty_farEd: haha..lom neves lg la..mcm xde perasaan pon ada..hihi...thanks dor your pray!

kay kamal said...

wah~ smoga sumenye berjln lancar. masa kahwin u adalah masa exams i suda mula bertubi2..aih~kalo tak sure i wat muka kepochi kat c2

ally said...

kay: thanks dear..doakan sume2nya selamat k!

.:Mrs. Engineer:. said...

semoga semuanye berjalan lancar...x sabo nk tgk ur pics...he3... :)

ally said...

yanie: makasih ya! hehe..

~ thalhazlin ~ said...

ally dearie, kad sudah dapat. hadiah juge sudah dapat. InsyaAllah kalau berkesempatan, sampailah juga. ;) kalau tidak, pasti hadiah akan menyusul. tahniah ally!

elyina said...

ally!kad dah sampai..lame gak dah tapi baru berkesempatan nak bagitau.. Insyaallah kalau tak ade aral, pengantin lame ni akan tengok pengantin baru di Klang..hihihi..
good luck in your preparation!

ally said...

thalha:hehe...janji tau, hadiah buka time kahwin..nt x surprise lak..hehe..jemput dtg kalo berkesempatan..=)

el:see u there el..hihi..=) *i'm doing last minute prep!..takut*