Tuesday, June 29, 2010

4 comments 12:19 PM

ape yg sy baca

Posted by ally - Filed under
selingan..hihi..

currently sy sdg membaca buku ini..hadiah dr adik sy sempena besday sy yg ke-ehem pada 17 jun yg lepas..

macam2 persoalan yg di rungkai kan..so, boleh la sikit2 menambah ilmu pengetahuan..
skrg br sampai bab 'merancang keluarga'..maklum saja la baca pon time nak tdo, so, lambat sikit la nak abis..tp sy tertarik ngan 2 persoalan di bawah..mungkin akan jd tajuk perbincangan kita pada ms akan dtg..hihi..




itu saja utk kali ini..=)

ally: en.tng kata dia mimpi baby girl....apekah?mimpi biasanya adalah sesuatu yg kita fikirkan or bygkan b4 tdo..emmm...=)

4 comments:

syanaim said...

::awak..kita slalo mimpi baby..tp last time dgr kat hots fm..citer pasal mimpi..ustat tu kata kalau mimpi baby mean ader org nak buat kita..tp i'm not so sure..y not awk rujuk pada yg seharusnya..:)::

ally said...

syanaim: sy pon pnh dgr juga..tu la..tp ye la, kita pon x pasti kan, so, berserah dan berdoa je la..mudah2an di jauhkan dr segala perkara yg tidak baik..

ryn said...

masa ryn pregnant dulu, asben 2kali mimpikan babgi girl
Alih2 mmg dpt girl pun
Pasal yang syanaim ckp ni tak penah lak dgr. mungkin kot

ally said...

ryn: sy pnh dgr tp tu dulu la, zaman2 sek agama..mcm igt2 lupe je..hihi..tp best juga kalo mimpi tu xde maksud2 lain selain dpt baby gal..hehe