Thursday, June 24, 2010

2 comments 2:05 PM

nak tau tempat mkn best kat melaka

Posted by ally - Filed under
transit..bole pakai ke perkataan ni ek.. or erti kata lain sesuai ke ek nak di gunakan..hihi..

mcm ni..kami plan mau singgah di melaka pada 21 julai, sebelum majlis bertandang di klang..ini kerana kami menggantikan sesi berinai dengan post-wedding..n OP pon bersetuju utk 2 hrs photoshoot di melaka..knp melaka? hihi..my OP based kat melaka, so, 21 julai tu adalah waktu dia bekerja, so, xpe la kami ke sana..lgpun leh la gunakan voucher  penginapan yg cuma 2 hr 1 mlm itu..

plan kami x pasti lg, coz kene ikut kelapangan OP la kan..tu kene bincang nt..i dont mind sgt..

tp, nak tny mn2 b2b yg keje, tinggal or pernah bercuti kat melaka tu, agak2nya tempat mkn n jln2 paling best kat mn? n juga tempat yg romantik2..haha..(gatai2).. hihi..ini kerana kami bercadang mau jln2 selepas photoshoot nt..sempat lg nak dating2 before kami balik klang..any suggestion?

last time sy g melaka adalah pd thn 1996..fuh..dah lm kan..ye la..walau pun sy ni kg kat jhr, tp amat la jrg ke mn2..tolong sy ye..nak harapkan en.tng sy survey2, x bole la..dia sgt bz masuk site..dan sy x nak memeningkan dia..hihi..

thanks a lot cyg2!

ally: bakal menginap di naza talyya melaka.dah itu je yg dlm voucher ni..rembat je la..

2 comments:

kay kamal said...

nk sedap muara sg duyong but tak romantic la.

nk jejln, biasanye either dataran pahlawan or jusco baru near melaka sentral or bole jln2 old melaka town. old melaka town (dkat jln gereja suma tu) cn b romantic .refer here.

http://bride-muse.blogspot.com/2010/05/pre-pre-wedding.html

jonkers is good but only on weekends.

mana lagi ye...

ally said...

wah kay..trimas byk2 for the info..mmg nak cr tempat mkn best psl kami suke mkn..hihi..tempat romantik2 tu another point juga..tp x romantik tp mkn sedap pon xpe..tq dear! *hugs*