Wednesday, June 16, 2010

4 comments 11:29 AM

last minute projects

Posted by ally - Filed under
bila tah nak update 5 story yg sy nak tulis tu..mood lom sampai lagi..waaaaaa....tp nak juga tulis yg ini..

my last2 minute project..

alas dulang hantaran sy seperti ini..masih di jahit manik oleh my bff, shazzy

tepi2 kain tu, sy matikan jahitan dgn membakarnya sikit..kang bkr sume hangus pulak..hihi..mula2 igt nak beli je manik2 yg selalu org hias kat polistrin tu, but, end up, kwn sy nak tlg..so..sgt la terharu..sedikit sumbangan dr dia..thanks a lot dear..ada 7 helai sumenya..sy cume beli kain satin (agaknya la) yg di gunakan as langsir..bole la..beli dlm 2 meter je..tu pun byk lebih..hehe..warna x clear sgt kan? its pinky 'belacan'
..hihi

 then, i'm done with this..bole la coz last minute project kan..asalkan sy sendiri puas hati sudah..haha..syok sendiri nm nya nih..my guestbook yg simple sgt2..no idea nak wat camana..jd gunakan segala material yg ada..konsep jimat adalah sgt penting bg sy..


then, another project is rounded quote..hihi..utk ape? nantikan kemunculannya..haha..satu lagi project yg syok sendiri..mak n abah sy asyik tny, ape saja la yg uda buat nih..hihi..


emmm..okey..misi sy seterusnya adalah mencari tudung nikah serta kasut sempoi2 yg x terlalu tinggi..lantaran kasut yg mak andam sediakan x mampu sy pakai dgn jayanya kerana terlalu tinggi..tdk mahu menjadi pengantin yg jatuh terduduk di hari resepsi..hihi..

okeh..sy mmg slumber..lg sebulan nak nikah, br terhegeh2 nak cr tudung..sila la marah sy..hihi..

ally: sy pnh cr tudung tng di pagi hari tunang..hihi..sempoi..

4 comments:

farahfatihah said...

comel guestbook tu!!! ehh yg bawah tu pe? huhu cepat upload

ally said...

hehe..farah..bulat2 berlidi itu akan di update kemudian..hihi...lom siap lagi..sdg berusaha dgn gigihnya...

my note said...

ally .. kena relax2 dulo, x leh nk gelabah sgt, even the time is ticking.. klu gelabah nanti hasil x memuaskan betul x???

ally said...

my note: hehe..tu la..nak relax2, x nak pikir2 lg..tp..hihi..mmg kene gelabah kot, br la gerak nak wat sume yg tertunda tu..hihi