Tuesday, June 8, 2010

14 comments 3:58 PM

dengan rasminya

Posted by ally - Filed under
kwn2 sekalian, dengan ini dimaklumkan secara RASMInya (poyonya ayt..hihi) bahawa sudah tiba masanya sy edarkan kad jemputan..

 sy ingin meminta kwn2 emel kan kepada sy alamat kalian2..

sy mau menjemput semua ke majlis saya pada 18 JULAI 2010 di batu pahat, johor..
nak dtg 17 julai 2010 pon bole..time nikah tu..

sape2 yg nak kad, sila la jgn segan2 emel kepada sy..i'm proudly invites all of u..

(cover je nih..)

awal sgt ke nak minta address? x kot..lagi sebulan++ je ni..to be exact lg 39 hari je..ok kot ni..

kwn2 emelkan ke allyhopes@gmail.com

ally: mau pos2 kad...

14 comments:

farahfatihah said...

nak gak!!

ally said...

farah..sila la emel..hihi

kay kamal said...

teringin nk pergi walaupon seperti menjemput diri tapi malangnya bulan2 exams ini ... satu aral nk menghadirinye..

i wish u lucks and hope all will go well for u

ally said...

kay kamal: thanks a lot dear..exam tu perlu/wajib di utamakan..=)

@ty_farEd said...

nak pergi jugak.. tapi..eerr...jauh sangat ar..!!

nak kan kad yang cantik tue....suker!! :)

apepon..hope sumernyer berjaLan lancar key...aminnn

ally said...

@ty_farEd: bole2..nt sy pos ek..bg address k..hihi..doakan sumenya selamat k..tq dear..

Yanie said...

Nak jugak. Boleh tak?

♥ sha ♥ said...

jgn lupakan i okeh. nanti i email addrs yeh ^-^

ally said...

yanie: bole2..bg address k..

fasha: mmg kene bg awk n family nih..abah kt family awk dah pindah umah..so, i pass kat u je nt k..=)

ally said...

yanie: bole2..bg address k..

fasha: mmg kene bg awk n family nih..abah kt family awk dah pindah umah..so, i pass kat u je nt k..=)

my note said...

tahniah....., in advance nk mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU.... sbb ite nikah n kahwin pada tarikh yg sama......

ally said...

my note: wah...kita wedding hr yg sama ye..ni br jumpe..=) congrates to u too dear..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

walllawey...
kad cantek..nak jugak bleh?
tapi mcm bazir je bg i sbb i tak sure leh dtg ke takk..
itu mase2 kritikal nak submit final project tu..hikhik..
btw, i doakan semuanye berjalan lancar :)

ally said...

balkidz_hunny: bole je kalo nak kad..mn tau leh dtg..hihi..bg address k..=) tq ya..doakan sumenya baik2 saja..=)