Saturday, June 26, 2010

7 comments 4:26 PM

shawl utk nikah

Posted by ally - Filed under
adakah ini pilihan yg betul ek?


shawl utk nikah..

mcm yg ika pakai semasa perkahwinan beliau..


(ika..sy pinjam pic kamu yg gojes ini..)

tp


dia sgt cantik orgnya, so, pakai sebegitu pun mmg dah cukup cantik..


uish..


mcm x sesuai je ngan mk sy..


pilihan utk tdg nikah x byk lak..mak x bg pakai tdg awning, ktnya ssh, suh sy pakai tdg bawal sj..mcm ms majlis tng ri tu (majlis kelam kabut bak kt sy..hihi)..


so
sdg mencari alternatif kpd tdg awning..
kalo bole x nak pakai tdg bawal coz hari2 sy g keje pakai tdg bawal..x nmpk lain lak..
haih
ke mmg sepatutnya sy go on je ngan tdg bawal...
emm
nantikan saja hasilnya..hihi
mudah2an x kelam kabut seperti majlis tng dulu..
tah2 pilih pakai awning juga..haha..
no wonders
tu yg plg sng di pakai..okey ally, chayok2..=)

ally: mau beli shawl ngan ika..tp warna2 yg sy nak tu sume sold out pula...sedey..

7 comments:

NahWaL said...

boleh je ally, nanti time tunang pakai selendang, atau nak senang beli yang anak tudung or tudung yang macam anak tudung tu, tapi dia ada awning. kira tudung awning tapi kecik, tuck in dalam baju, then pakai selendang. nampak lain sikit.

cerita-gadis-ini said...

sal...tudung mcm mumy lin pkai cntek sgt...awning sket je kn....cantek2..

ElyaElmo said...

ally try laa tnye puan koleksi vispera...try tnye2 die pun ok....

~ thalhazlin ~ said...

dear, hadiah u dah sampai. masuk opis & ur present dah ada atas meja i. hee. tq so much! okay. will open it after w-day. wait for my present too ya :)

eh sama la. kite pun rasa nak pakai tdg bawal coz senang hubby nak kiss dahi after nikah. ahaks! gitu.

L said...

ally, dah biase ke pakai shawl?
kalau dah biase, sure boleh je pakai.
tapi kalau tak biase, takut tak sesuai dengan muke + makeup..

pakai awning paling senang. tak payah susah2 nak gosok..hihihi...

L said...

ally, dah biase ke pakai shawl?
kalau dah biase, sure boleh je pakai.
tapi kalau tak biase, takut tak sesuai dengan muke + makeup..

pakai awning paling senang. tak payah susah2 nak gosok..hihihi...

ally said...

nawal: okeh..tudung yg mcm anak tudung,,i got it..hehe..mcm mini ekin kot yg awk maksudkan ni..tgh mencari juga sebagai alternatif..tq dear!

nana: yg lin pakai tu tdg dr andaman..bukan dia beli or buat..i try cr juga..tp mcm x sesuai ngan muke ku..

elyaelmo: dah x sempat dear..lg 2 weeks++..hihi..sebelum ni x terpikir psl tdg nikah..hihi..

thalha: wah, dah sampai ye? janji tau buka time ur wedding..jgn ngelat2..hihi

L: biasa juga pakai shawl..tp pakai masa kuar la..psl mls nak iron2 tdg..x pakai g keje psl malu..hehe..sbb tu la mak suh pakai shawl je...tp tah la ek..sesuai ke x ngan bentuk muka ku ini..