Tuesday, July 13, 2010

7 comments 6:22 PM

i;m nothing without you

Posted by ally - Filed under
ewah..tajuk gatai jiwang..haha..
bukan la..br je pas layan siri 'nota cinta' kat utube..ala ade je kot kat iklan tu, cuma x pnh tgk betui2..hehe..
all about coffee & partner, the coffee mate..
sila layan kalo ada masa..speechless..rs best..
di ingatkan ye, coffee mate hanyalah metafora sahaja..
ape yg paling penting adalah hubungan tersebut..

noted: ditujukan kepada en.becominghubby (mcm la dia bc blog ko nih...hihi)

nota cinta episod 1



nota cinta episod 2



nota cinta episod 3 (end)



kesimpulan..ni pendapat sy je k..lain org lain pandangannya..

seri (nm perempuan tu), merasakan dia semakin di abaikan sejak hubby dia naik pangkat..
jadi bila satu2nya perkara yg menyatukan mereka suatu ketika dahulu, mula di abaikan, tentulah seri terasa..
fine, jgn lak pk, apela diorg ni psl xde coffee mate pon leh gaduh ke..no, bkn itu yg seri maksudkan n mahukan..dia cuma mahu hubby dia yg dahulu, yg penyayang, romantik dan juga memahami..that it..hal coffee mate tu hanyalah satu perbandingan..so, fikir2 kan la..

ally: trade mark citer nih; cinta itu sentiasa ada, cuma kita kena menyemarakkannya..peace!

7 comments:

mysarah said...

i baru jer khatam nonton cite ni. mulanya tak terpk pown nak tengok. tapi bila dah layan best jugak la. ada maksud tersirat yang nak disampaikan kat situ. nice one actually ;)

kay kamal said...

bgs sungguh interpretation u

kay kamal said...

interpretation u sgguh bagus skali

ally said...

mysarah: me too..x terpk nak tgk pon..tp dah alang2 ngah mood layan jiwang, so, terlayan juga..

kay: hehe..pendpt msg2..tp realitinya sy rs ada je couple gdh psl menda2 kecik, yg lm2 leh jd bsr..emm...dijauhkan la dr sume tu..

@ty_farEd said...

siyes sungguh touching....!! meaningful.. tunang i petut tengok ni.. its not juz bout cofee wit cofee mate.. but maknenyer lebih dari tu..!! oowwhh...sweetnye...~ngeee

ally said...

@ty_farEd: yup..touching kan..sweet stg..mmg ptt bg kat tng or hubby..hehe..

farahfatihah said...

citer ni mmg best kan ally....