Thursday, July 15, 2010

5 comments 3:29 PM

tips: 11 perkara yg tdk di sukai suami

Posted by ally - Filed under
ehem..lg 2 hr nak naik pangkat..
suka..
suka..
suka..
okeh..
gatai ko ek..
skrg ni sy sdg mencari2 bhn2 bacaan utk menjadi isteri yg baik (mampu ke ek jd isteri yg baik?)
sgt2 la risau..sy ni dah le jns hot temper juga..haha..sume nak ikut kepala sendiri..
haih..
hrp2 sgt dpt jd isteri yg baik, terbaik kalo boleh..amin..

sy jumpa satu website nih..suke baca..lom khatam pon informasi dlm nya..
dan nak share berkenaan 11 perkara yg tdk disukai suami..
untuk kamu2 yg bakal bergelar isteri tau sudah bergelar isteri dan juga untuk sy khasnya..

amik dr sini . begitu malas nak copy&paste..jd sy printscreen sudah..

okeh..itu sj tips utk hari ini..

dup..dup..dap..dap..

2 days 2 go!

ally: haruslah menjadi isteri yg terbaik utk beliau!

5 comments:

Lala said...

*ngeee*

tumpang gementar gak..hehe
anyway, congrats na!

aDieyZa said...

thanks for sharing this tips..

makin nebes ye dear??

hope semuanya berjalan lancar ye..

OpiYa OneL said...

Bagusnya! Thanks sharing dis info ;)

Diebalychouzz said...

Gongrats.. lagi dua hari je..

hehe.. such an info.. lepas dah baca post ni, dah berkobar-kobar nak cuba jadi isteri yang baik pada bakal suami.. hehehehehe

~ thalhazlin ~ said...

yeah! thank for sharing ally! :)