Thursday, March 18, 2010

4 comments 4:30 PM

after 4 month

Posted by ally - Filed under
last weekend, en.tng balik sini...fly from sbh only to see me..=) wink..wink..sgt sukeee....
dah 4 month x jumpa dia..ni la last jumpa b4 khwn nt..ye ke? emm..mengikut perancangannya sebegitu la..redha2..xpe..xpe..sy kuat semangat..=)

byk aktiviti, kami g fitting baju kat butik..n discuss byk benda..bila byk discuss, igt settle la..tp byk pula yg x settle juga..xpe la..by time 2 time nt, tentu sume ok..=)

mau update ngan pic ni dulu..
bermula pic 1 dr kiri atas ya...yg tu ms mkn kat gerai ape ek..betul2 depan pusat servis perodua BP..sy suka mkn kat sini psl lontong nya sedap..en.tng mkn ns lemak..nmpk x ada telur kuning kat pinggan dia..yg tu dr lontong sy..sy mmg x mkn telur kuning cam tu..kalo digoreng mata kerbau sekali pun, kuningnya tentu sy x mkn...so, en.tng la yg mkn...

pic ke 2 tu, pic kaki saya (yg beso) n en.tng..hehe..nmpk sgt xde keje...ms ni kami sedang tunggu hadiah kwn kami di balut (pic 3)..sy mmg suke berselipar jepun je..lagi selesa..tp x bole la dicontohi...hehehe..ni kalo mak sy nmpk mesti dia bsg, lec pakai selipar je? x bergaya sungguh...

pic 3- location di square one BP-parkson..xtau nak beli hadiah ape..jd kami bg hadiah album..practical kot..mn tau diorg nak isi gambo2 khwn yg terlebih2 tu..igt nak bg perkakasan memasak or cadar or electrical product, tp mcm dah biasa la pulak bg benda2 tu..

pic 4..hehe..adalah sy yg poyo...ngan berbaju kurung...oooowww..tembamnya sy....

ally: masa tu sgt2 happy..sekarang sudah lonely semula..en.tng sdh balik...=(

4 comments:

farahfatihah said...

tunang kat mana ally?? dah cnfirm butik andam lum? pilih mana?

ally said...

farahfatihah: en.tng keje di sbh..ssh nak balik coz keje kat site..butik dah pilih dah..amik kat firmah bridal house..mls nak cari2 lagi..hehe..

Anonymous said...

waahh..msT seronok time fitting baju..actually saya sll ikut ur blog..sgt friendly cam da lme jknal jer..hee!awk pon PJJ ker?sama la kite...Putrajaya -BP...u org jhr ker?amik OP mana ek?tgh cri photografer lorr...

ally said...

anonymous: tq singgah sini..hehe..yup, bakal PJJ..sabah-bp..org jhr, 2 be specific, org bp..OP dah book..amik OP dr melaka..ada kat entry blog sy pasal warnamata..=)