Wednesday, March 24, 2010

2 comments 5:49 PM

peristiwa semalam

Posted by ally - Filed under
erm..xtau nak start camana..tp semalam ms balik umah, nmpk ada 3 ekor kitties yg org buang berdekatan ngan umah ku...ohoi..sgt la cumel..tp mak awal2 lagi dah berpesan ..x mo kitties tuh..cian tau diog nih..kecik2 lagi dah di buang..kan masih menyusu lagi nih..tah mn tah mama mereka...sila la tgk...cumil kan..

oopss..pic 1 (dr kiri, ats ya) sampai pic 5 adalah kucing2 di umah atok sedara sy @ atuk fasha..ada 12 ekor kucing rsnya..hehe..sgt ramai..oh ya, pegi melawat atuk sedara sy yg x berapa sihat ini...di samping membawa atuk sy bertemu abgnya...
pic 6-9 adalah kitties yg telah di buang ke umah sy..tp skrg dah xde dah..kwn abah dah amik 2 ekor..sekor lagi mak bg kwn dia..erm..comelnya mereka..belum sempat bg nm juga..n sume jantan..

semalam juga kwn abah dtg hantar kayu2 bakau utk kenduri sy nt..sgt byk..mcm la nak masak utk ribu riban nya guest...n sgt murah juga (upah untuk cr + transport + upah potong n angkat) hanya rm140..tp kayu2 itu sgt la byk..

sgt gembira juga kerana majlis sy bakal melibatkan org2 kg juga saudara mara since ianya dibuat secara rewang..sgt2 happy..

ally: teruk betul..nmpk kayu je dah suka..hehe..

2 comments:

mas said...

hehe..awalnye dh prepare kayu api..mcm seronok je..x sbr nk join..mesti meriah..

ally said...

hehe...awal2 prepare..tkt lmbt2 x dpt cr kayu..hehe..