Monday, March 29, 2010

10 comments 1:42 PM

cadar oh cadar

Posted by ally - Filed under ,
dlm byk2 hal, sy terlupa nak survey + beli cadar..oooowww..kat mn ek nak beli...better beli on9 kah?

sy juga sedang mencari dealer cadar area jhr ni..bole jumpa n tgk koleksi (kalo ada la)..erm...pliz..pliz..help me..mn nak beli ek..

saya nak beli cadar putih suci (hehe..pasal x dpt pakai bj putih time nikah, so, pilihan kaler cadar mau plain...putih la kalo bole)..

jumpa kat beethoven nih...tp lom pnh la beli kat katalog2 nih..nak round ke mall malas la pulak..lagi kalo g sesorg..mati kutu i dibuatnya..haih...

sgt suka ngan cadar nih

ni cadar dr cavini

eemmm...sgt suka..ngidam kaler putih..

if ada sape2 yg jd dealer ke or pnh beli thru catalog ke, gtau la kat sy ni ya..

thanks babes!

update fr googling (tah betui ke x la nih)... cantiknya... picca credit 2 here


ally: obses ngan cadar putih...x dpt kaler putih, kaler krim pon bole la..

10 comments:

Mrs Drac said...

susah nk cari cadar putih yg cantik...dlu cari gak putih..tapi last2 bli cream je..hehe

ally said...

hehe..haah ek..ssh nak cr..kalo ada harga sampai $500...wow..itu di luar kemampuan..hehe

mas said...

beli kain pastu jahit sdri..so sweet..hehe

ally said...

kak mas...sampai nya hati awk..hehe..tlg kita cr kan la..

Fuchsia said...

beli kat jj je la ally. murah je lagi kalo time tgh sale ni. kalo beli kat katalog lagi mahal. aritu zaza beli kat aussino tgh sale pun murah dlm 200 je. takyah nak beropol2 sbb pas kawin bole guna balik. kalo berenda2 sgt kang x sedap plak nak guna buat tido nanti. tapi hiasan bilik kena letak byk bunga la so x nampak kosong sgt..

*as usual kalo komen kat tmpt org mmg pjg lebar ;p

ally said...

fuchsia:hehe..tah bila nya la nak g jj nih..awat la kat bp ni xde jj ek..btw, thanks fasha.. mmg ngah cr yg simple2 saja..spy lps2 khwn leh gn..x mo membazir..hehe..
*xpe komen pjg2 pon..hehe

Xora said...

cantiknye cadar putih!! saya pun jenuh nk cari. ada hari tu cari cotton, tapi pasal putih, dia dah brubah kaler jadi kuning :P

ally said...

xora: hehe..tu la kelemahan cdr putih ni...cpt kotor..tp sgt la suka..

cik ieza said...

hi..

saye pun carik cadar putih gak..jenuh la nk carik..last2 beli kaler cream jek..
tryla carik kat jusco tebrau ke heee kalo rase xjauh la =)

ally said...

cik ieza: hehe..rasanya beli kat katalog je..oficemate kata cadar beethoven especially sweet comfort sgt2 ok..dia selalu guna cadar sweet comfort..hehe..hrp2 ada lagi kaler putih..=)tp nak g gak tebrau city weekend nih..kebetulan nak g HSI..bole survey2 kan..