Saturday, March 20, 2010

8 comments 5:46 PM

kursus kahwin

Posted by ally - Filed under
wow..ticker semakin...semakin..hampir..alamak....3 months++++ to go..ehem..

baru abis attend first day of kursus kahwin..sgt seronok ok..penceramah yg best...dok gelak2 saja..padahal ape yg di sampaikan is soooooo serious....hua..takut juga mahu kahwin..kursus di buat di uthm saja..dah berapa kali sy dok postpone kursus nih..so, dgn x berapa sihat lagi, tetap menggagahkan diri pergi kursus..semoga saya dapat menggunakan segala ilmu yg diberi..terimas..=)

n one of the ustaz show us the 'seram' video..siap pesan lagi, jgn pas ni takut nak bersalin sudah..ayyo...terasa sakit2 1 badan bila melihatnya..

will update later ya..mau balik..nak g hotel pelican, hantarkerepek2 pada kwn abg sy...oooow..abg betul ya..bukan en.tng..

ally: have to get ready to being a woman..not a gurl..=) that differ a lot babes!

8 comments:

the miss bride-to-be said...

kita pn time g kursus kahwin mcm nk sakit2. tp serious babe, once u dh settle d kursus kahwin. lega la. boleh la cross-off drpd wedding checklist. :)

ally said...

the miss bride-tp-be @ aim: betulla..after settle this..rs lega yg amat..but then, rs takut juga..khwn means of more n more resposibility...

the miss bride-to-be said...

yup2. bl dengar ustaz tu cerita detail bout our responsibilities as a wife, oh god byknya and berat la juga. time tu dh takut dh. but then again it's a part of married life. :)

ally said...

aim: hehe..rs takut..tp dlm ms yg sama juga tdk sabar 'naik pangkat'..ooowww...(ayat gatai neh)

the miss bride-to-be said...

hahaha. kita pn. kira mcm nw tgh counting the days je nak 'naik pangkat' :D

chipshana said...

gurl become woman..rasa x sabar nak tukar title kan tp bile pk psl prep yg x buat lg,rase mcm nak ckp kat incik tunang 'kite extend date kawen leh x' hehe..

ally said...

aim: u bole start counting..dah nak dekat..hehe..(psst..mcm la sy ni lmbt lagi...)

shana: jgn..jgn..jgn x ckp..hehe..nop la dear..confirm everythg will settle..=) jgn postpone..=)

the miss bride-to-be said...

hahaha. u pn xlama lg. lg sikit nk less 100 days kan?

i tgh counting days ni. tak sabar. (mengada btl) :D