Wednesday, March 24, 2010

2 comments 6:52 PM

tag vs award

Posted by ally - Filed under ,
gulp...kene tag ngan elyina juga dpt award dr aim
gulp..kene juga menjawab tag ini..erm...x pnh wat n menjwb pon..tp b4 balik nih..wat juga la..

thanks to both of u...=)

tag

1) siapakah diri anda di rumah?
oooo...sy mcm anak sulung..sdg menjaga ibu yg tdk berapa sihat juga menjaga atok sy..seorang yg rajin main2 ngan kucing tp sgt malas nak bg mkn..hehe..

2) siapakah diri anda di samping rakan?
saya seorang yg kepoci...tp kepoci bertempat la ye..seorg yg serius juga ketika belajar (poyo je)..seorg pendengar yg baik..hehe..tah ek..kwn2..pliz...

3) 5 benda yg anda idamkan tetapi masih belum tercapai
rsnya lebih dr 5 benda...hehe..
a. mahu bahagiakan mak n abah yg byk berssh pyh demi sy
b. mahu menjadi seorg lecturer yg berdedikasi (poyo lagi)
c. mahu pergi pulau sipadan..jatuh chenta ngan pulau ni sejak zaman sekolah lagi..
d. mau menjadi isteri dan ibu yg terbaik (poyo juga)
e. mahu pergi menunaikan haji..wah..yg ni mmg dlm future planning

4) siapakah nama pasangan anda?
la..yg ni dah byk kali sebut kot dlm blog nih..hehe..no need to reveal again..malu..

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
ni juga lebih dr 5..hehe..
a. pandai masak ns lemak juga chicken chop..sy sgt suke sbb sgt sedap..
b. sebab dia manja (manja dgn sy je la..hehe)
c. sebab dia sgt hormat pd family..so, mcm mn dia treat family dia n family sy, itula yg membuatkan sy makin jth chenta dgnnya..
d. sebab dia suka kanak2..sedangkan saya a little bit rs rimas..baby xpe..haha..xtau la bila jd mama nt camana..
e. sebab dia menerima diri sy seadanya..sy x cantik..sy x pandai masak..sy x pandai jahit menjahit nih..sy..sy..byk kekurangan pd diri sy nih..

6) bila tarikh anda couple?
erm..biarla rahsia..hehe..yg ptg thn 2005

7) apakah kenagan pahit anda bersama pasangan anda?
erm..tah ek..x pnh la terpk ada kenangan pahit...eh..ada la..kami kenal sejak 2002..kenal tu means kwn la ye..kwn2 biasa..lom luar biasa lg..tp around 2003-2004, kami x bertegur sapa..ermm..tp juga suda lupa sebab ape..hehe..

8) lagu tema cinta anda?
lagu yg sedap2 je..xde yg specific..

9) ape perubahan yg anda ingin lihat pada pasangan anda?
nak tgk dia jd shrek..hehe..bole ke?

10) tag 10 rakan anda yg lain
ooo mak aih..ramainya..n mostly rsnya dah buat kot..tp ni sj la sy list kan..kot2 dah tertag tu xyah la wat lagi ye..hehe..mereka yg bertuah adalah:

a. fasha
b. yanie
c. fafau
d. kay kamal
e. errina
f. nana
g. dedek
h. shazzy
i. ira
j. fieraz

award


terima kasih aim..

kena bg kat 20 bloggers lain..
oh ya..10 award ku beri kepada bloggers yg tersenarai di atas..
10 lagi kat bwh ni ya..sila la amik...

g. aina
j. dila

fuuuhhh..abis pon..hehe..abis suda..mn yg dah dpt tu xpe la ye..x sempat nak round 1,1, nak check dah dpt lom..

ally: terima kasih kawan2...