Monday, March 1, 2010

0 comments 1:38 PM

penghias tingkap

Posted by ally - Filed under
wah..lama sungguh sy x update blog..bukan bermakna tiada progress ya..hehe..
cuma last week mmg hectic..bz preparation defense + audit..sedey..file2 P&P utk audit lom siap lagi..sshnya jd penyelaras nih...
then, cuti lak 3 hari..3 hari tu di penuhkan dgn agenda mencari langsir + bj bridemaids + baju2 family..

ni yg dapat..lom beli lagi..baru survey (survey sampai 3 hari tuh)..this weekend br g beli..rumah kecik je..so, kene cr langsir yg membolehkan ruang2 dlm umah ni nmpk besar..my choice is on pastel colour yg x serabut2..



yg ni tebal la pulak..panas + gelap la umah sy nt..juz snap the picca..

tu je yg sempat di snap..lain2 cuma ambil kain cth je..emmm..
baru langsir je nih..belum lagi hiasan..haha..
ckp pasal hiasan, sy berangan (ye..berangan lagi)..mau letak hiasan pd langsir..
emm...x dpt nak diceritakan pasal berangan2 dlm kepala je..hehe..
ni cth2 langsir yg sy suka..berangan2 mmg indah..
sume dr mr google ya..

langsir ni maybe nmpk cantik coz ada wallpaper english style tu..
yg ni lak sy suka design nya je..simple n exortic..
wah..sy mmg suka decoration cam ni..
langsir2 ni nt (kalo dah beli la ye), mak sy jahit sendiri..knp bukan saya yg jahit? hehe..sy tdk berkesempatan la (jht sikit2 tu bole la..kalo nak design yg boombastic, yg tu sy x pandai)..so, better sy tumpu pada persiapan lain..thank ya mak..=)

ally: langsir oh langsir...

0 comments: