Tuesday, March 30, 2010

4 comments 3:57 PM

la..la..la...ooo..la..la

Posted by ally - Filed under ,
hehe..giles sekejap okey..
setelah lama mencari (x lah lama sgt..hihi)..n due to some reason, akhirnya saya sudah memilih OP sy..
oooo..la..la..sgt seronok..
 kalo based on previous entry (x bole lak nak link entry nih..adoi hai), patutnya dah lama dah sy pilih OP..
tp due to some reason juga saya tidak memilih that OP..
bukan la cerewet, cuma, sy tidak berbudget besar utk melaburkan duit sy pd establish OP..
so, ikut kemampuan kami sj..tp harus di igt, bukan semua establish OP dpt menghasilkan product yg baik..ini realiti coz ada juga kwn2 sy tidak berpuas hati dgn hasil2 mereka yg ternama..so, choices is in our hand..sy mengharapkan hasil keje OP sy ini kelak dpt memuaskan hati sy yg buta seni nih..hehehe

presenting my OP, warnamata

pakej yg di tawarkan sgt2 menarik..
so, big no to survey2 + tny2 quotation, coz tng sy pon approve kami memilih warnamata..

sila lyn pic di bwh..




*picca credit to warnamata

saya sgt2 bersyukur akhirnya pencarian sy berakhir..

ape yg sy dpt dr pakej yg sy ambil, sgt best..transportation charges cuma rm50 je..hehe..eh, lupe nak gtau en jasrizal (warnamata) ni based kat melaka..lama gak la sy aim keje2 dia..hehe..

sy juga dapat menukar sesi berinai kepada sesi post-wed..ini kerana tiada majlis berinai di pihak sy....hope dia xde ape halangan la pada hari tersebut..hehe..

mau reveal ape yg sy dpt dgn harga rmxxxx:


yg sesi berinai tu dpt tukar ke post-wedding, 2 hours photoshoot di bandar melaka, n mskkan 1 page dlm custom album..sgt suka dpt bekerjasama dgn org yg bole bertolak ansur..itu yg paling penting..yippeee...sy xtau ni murah ke mhl sebab sy bukan dr bidang ini..dan sy juga tidak mempersoalkan harga2 yg photographer letak coz sy tau peralatan mereka bukannya murah + custom album juga bukan murah + plg penting kreativiti mereka mengambil gamba n buat editing juga bukan mudah...

utk majlis berinai n bertandang di umah en.tng, kami telah bersepakat utk menggunakan khidmat photographer dr pakej andaman tersebut..ini kerama my MIL, suda membuat tempahan..so, sebagai ank yg mendgr kata, kita ikut je la ape yg dia dah decide..

ally: syukran2..

4 comments:

farahfatihah said...

dear OP ni murah ke? pakej yg awak amik bape ribu? OP ni kat mana?

ally said...

farahfatihah: i xtau nak ckp murah ke x psl i dah tersuka..hehe..tp based on keje2 i minta quotation dr ramai photographer, i rs dia yg plg best (best package la)..hehe..my OP based kat melaka. emel me if nak tau harga pakej k.
allyhopes@gmail.com

ElyaElmo said...

napa takde majlis berinai??penat yeh?>

ally said...

elyaelmo: ada majlis berinai, tp buat sebelah en.tng..sebelah sy, majlis nya sgt2 simple..