Monday, March 22, 2010

2 comments 1:51 PM

after 4 month_part 2

Posted by ally - Filed under , ,
amboi..siap ada part 2 lagi..hehe..bukannya ape..update basi punya..walau ape pun mau update juga ape terjadi kala en.tng blk jhr..n blk klang..(ewah..dah guna perkataan 'balik' untk klang..ehem..nmpk sgt x sabo..hehe..perasaan sungguh)...

@ batu pahat


kami byk hbskan masa jln2 cr mkn + jln2 g fitting..


ni abiskan masa mkn di pantai myk beku...jenuh nak menuju ke sini..ngan jln yg x rata + mcm ular kene palu, tp, en.tng dgn rela hati bw daku ke sini..sebabnya sy sgt mengidamkan mee bandung kat sini..sgt3 sedap..highly recommended.. sempat juga ke D'Impian kopitiam..nothing special here..not recommended..hehe..ni second time g sini..bw en.tng g sini coz nak menunjukkan kpd beliau bhw di pt raja ada kopitiam..but x sedap..ooooopsss...sowiiii to the owner ya..ooo..n i'm really heart on air dlm botol kaca itu...tp kalo beli pon x tau nak wat ape..or can it be 1 of deco on main table nt?emmm..idea..=)

juga suka masa2 ini...masa amik en.tng di senai airport, abah ikut sekali..pasalnya beliau tdk yakin sy dpt sampai ke tempat yg di tuju dgn jayanya..hehe..pulak dah..ape yg wat sy gembira ialah, selain dpt jumpa en.tng, sy sgt suka tgk this 2 men talking 2 each other..en.tng sgt2 behave...n abah juga sudah mula bahasakan diri as 'abah' towards en.tng..wow..no pakcik..pakcik..hehe..i'm really` touched...=)

(my abah n en tng-really2 love both of u...br sampai, sdh dera en.tng drive..dia kata seram je ddk blkg n sy drive...hehe...nmpk sgt sy drive bhy ye?..ish3..no worry la..sy ni sopan santun tau ms drive..tipu je)


(sy-nmpk bhgian kaki sj-suda gemuk-buku hutang...hehe..itu adalah buku teman sejati sy..kemana2 ku bawa..buku list khwn, resit2, budget2 n mcm2 lagi-burok beno rpnya..-mls nak pakaikan baju kat dia)


@klang


x amik byk pic coz malas..hehe..btw, kakak en.tng sakit..xtau la sakit ape sebenarnya..ssh nak describe kan..dan ini sedikit sebanyak membuatkan sy sgt2 riso..sy kesian ngan family en.tng..mn nak pk kan psl majlis kami n mn pulak nak bw kakak en.tng pergi berubat..what i'm able 2 do is praying so hard for her to recover..

sempat juga sy g fitting baju..pilih baju persalinan..utk mlm berinai, MIL mahu kami pakai songket..hehe..sy mengikut sj..x kisah juga coz, pilihan MIL cantik juga...juga 2 persalinan..yg ni sy yg pilih dgn bantuan n pendpt mereka..xtau la berjaya ke tdk pakai gaun + indian attire nih..hua...takut nmpk pelik je..n kakak andaman tu kata sy ni kurus...(dlm hati berbunga2...)..ye je la kurus..

ni baju2 yg ada kat butik elegant (kalo x silap la)..cawangan je kat pandamaran nih..butik dia juga ada di bangi..

(sy suka baju kelabu tu....santeknya...tp x dpt pakai..)


(suka juga baju ni..tp kebaya pendek pulak..)


(tah nape tah sy amik pic ni..x amik full baju tu..kain jns meleret2..i like..=))

itu je la yg sy bole update..ttg bj2 yg bakal sy pakai nt, x bole la nak upload..hehe..selain dr bj2 nya belum siap..kene la surprise2 juga..perasaan..hehe..

ally: x sbr nak fitting the real bj nikah...sudah redha..juga excited..

2 comments:

NahWaL said...

mee bandung muar ke tue.eee sedapnyaaa

ally said...

nahwal: hehe..ala2 mee bandung muar..tp nih mee bandung bt pht..hehe