Thursday, March 25, 2010

7 comments 4:31 PM

diy frames

Posted by ally - Filed under
baru je terjumpa this site : brickcitylove sementara tunggu student2 ku install PLC program, sempat lagi daku surfing2..n found this diy project..kagum2..

sgt kagum ngan this...


oooo..sgt la suka..lagi2 cara dia wat wording kat frame tuh..articstic sungguh...

nak diy? haha..mcm ssh je..lagi2 la tgn keras mcm diriku ini..
last time potong2 kayu ni time belajar mengegas dulu..hehe..
ooo..cantiknya..ada x yg nak offer diri wat kan..haha..giles..

mn tau leh wat deco2 kat pelamin or for photobooth...

santeknya....

ally: mau memujuk abah wat kan..hehe..x pon tlg2 gergaji..biar sy je yg pake memaku...best2...


7 comments:

ellfazira© said...

ai love it!!!

ally said...

hehe..me tooo...=)

farahfatihah said...

lawa la..buat la kalau boleh mesti cute

farahfatihah said...

heheh sy pun...sgt2 penting kan...lagi2 kita punya day...takut jadi lagi buruk kalau salah pilih

ally said...

farahfatihah: akan cuba seday upaya utk membuatnya..hehe..wish me luck dear

aDieyZa said...

if betul nak, kita buat muka plg sedih sambil merayu pd ayah.. mana tau diaorg termakan dgn pujuk rayu kita.. hehehe

ally said...

adieyza: hehe..u give an idea babes..thanks..hehe..nak berlatih wat muka plg sedey..hehehe