Tuesday, March 23, 2010

6 comments 3:25 PM

lunch box

Posted by ally - Filed under ,
many3x thanks to aim for this info..
juga sudah mendapatkan quotation from aim & Norellena (sales admin of PPH paper product)..

sgt2 gembira dengan info ini..juga respon yg sgt cepat + frenly from PPH (betul la aim kata yg ellena ni frenly..rajin jwb emel..hehe)

i am interested on this: lunch paper box


oooo..sgt classy n environmental frenly..harap2 parents ku bersetuju...practical x eh..majlis sy xde doorgift..yg ada cuma berkat gift (bole ke guna istilah ni...hehe)..

another product by PPH

 ya..perlu dptkan persetujuan mereka dahulu..mungkin practical n mungkin juga tidak..mungkin juga guna tupperware biasa je tu...emmm..oke, balik nt bincang...

ally: suda terjatuh hati pada lunch box..

6 comments:

the miss bride-to-be said...

kan? ellena tu super friendly and cepat reply email. :)

hopefully ur parents ok with u nak guna lunch box as berkat gift. :D

oh i dh bgtau u. i dh dpt the box. mmg tebal la cardboard yg digunakan.

ally said...

aim..hehe..pray 4 me..hrp2 parents sy setuju..hehe..ooo..dah dpt ek box tu..wah..quality superb la ni kan..happy deco2..

the miss bride-to-be said...

ok i will. gud luck yea. :)

haah dh dpt dh. puas hati la. harga pn tak mahal. d box pun super cool. nantikan kita nk deco2 nnt. will post pic of it.

ally said...

hehe..tu la..jgn lupe special entry bout deco2 tu ya..hehe

the miss bride-to-be said...

sure2. ala deco biasa2 je nnt. haha. :D

amanina said...

hi!

tq for sharing! sy mmg mencari bekas yg environmentally friendly mcm ni untuk bekas berkat..

TQ sgt2!

may Allah bless :)