Friday, March 19, 2010

2 comments 12:27 PM

en.tng@pengapit

Posted by ally - Filed under
weekend ri tu (13 & 14 mac 2010), my en.tng jd pengapit untuk kwn baik dia..latif..

untuk pengantin: latif & rauddah: SELAMAT PENGANTIN BARU..SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT..AMIN...

ni pasangan pengantin...attire in black..lawa juga..cuma di hari kejadian, punya la panas cuaca..ak xtau la mcm mn diorg leh bertahan ngan pakai baju yg absorb haba tu..fuuuhhhh...diorg xde sanding2..terus g mkn beradap..menurut en.tng, majlis sebelah pengantin perempuan juga tiada sanding2..ooooooo..


opps..sy menemani en.tng jd pengapit..ermmas a guest only..tercongok la sorg2 kat situ..mkn pon sorg2..but then bkl MFIL ada teman jap..lega rs nya..xde la rs mcm x berteman je..tu la, nak ikut sgt..hehe..

ni lak masa diorg berarak..en.tng sdg mengipas2 pengantin..hehe..nmpk mcm nak amik pic pengantin, but, act, sy mau amik pic en.tng je..dia sdh gemuk..agaknya mknan di sbh sume sdp2 kot..hehe..
sy juga sempat snap this pic..pic 1 dr ats kiri ya; nmpk x bunga manggar (betul ke x la ejaan nih) 2, pada sy cantik..yg atas bungga manggar yg kilat2 tu..biasa la kan, then yg tepi2 tu gula2..trend la agaknya sekarang nih..ramai gak yg sy tgk dah wat cam tu, pic 2 &3,  anak buah pengantin perempuan tlg angkatkan kain yg meleret2 tuh..hehe..sweet..tp kalo gal yg tlg lagi comel kot..btw, ape2 pon kain tu x kotor kan..pic 4, rombongan pengantin perempuan yg x ramai..
oooooww...baru perasan..xde gamba sy ngan en.tng la..`=( sibuk dok amik pic dia je..lupe nak snap pic kami ber2..ooooowwww....ruginya...

ally: nex time, harap dpt amik pic sesama ngan en.tng...gamba terakhir kami, 5 bulan lepas, masa tng..

2 comments:

Fuchsia said...

ciannya budak laki tu yg kena jadi flower girl yek. comei comei ;p

ally said...

hehe..budak tu baik je..ikut je mn pengantin pegi..hehe..ank sape la tu..