Tuesday, August 10, 2010

4 comments 4:54 PM

dedikasi ucapan ini kepada

Posted by ally - Filed under
Assalammualaikum n hi!


ucapan ini ditujukan untuk insan2 kesayangan ku..

1. en.hubby-jauh di mata dekat di hati..balik ry bile ek? (ape punya wife la ni, xtau hubby balik bila..haha)..jgn lupe beli tiket balik..kalo x beli, ry la awk sesorg kat sana...sy bole ry ngan famili kita kat sini..hehe..

2. both famili-sy sambut ramadan mcm last yr juga..ngan famili di bp ini..again, nothing change..cume berangan nak balik sendiri ke umah famili @ klang soon..nak juga rs pose di sana without hubby..janggal ke x lah sy..kene biasa2 kan diri juga..

3. kwn2 terbaik, kwn2 tersayang, kwn2 terchinta-korang, selamat berpuasa k..yg preggy tu confirm leh pose penuh..amin, sy doakan kalian sihat walafiat..(this include u, bloggers)

dah kot..pnt tau nak mention nm sorg2, so, i compile je sume..

happy fasting..

jom dgr2 ni waktu lapang: Quran
best tau..ada terjemahan lagi..dgr pun dpt pahala ape tah lg kalo baca.. 

ally: first pose as wifey, tp hubby jauh..again..nothing change..

4 comments:

Haliza Haron said...

Selamat berpuasa Ally. :)

mysarah said...

PJJ (perkahwinan jarak jauh) la ni yer ;P

@ty_farEd said...

selamat menjalani ibadah puase..hope ramadahan kaLi ni lebih bermakne tuk kite semua.. :)

ally said...

haliza: hehe..selamat berpuasa utk kamu n keluarga!=)

mysarah:yup..pjj..=)

@ty_farEd: mudah2an..selamat berpuasa juga utk @ty & keluarga.