Wednesday, August 25, 2010

2 comments 1:12 PM

review: signage

Posted by ally - Filed under
memula igt nak wat entry psl hantaran..tp nye pic yg betul2 nye xde la..pic the making ada la..hehe..kene la kita tunggu pic dr OP ya..jd nya x dpt la nak settle kan sume entry psl khwn dlm ms terdekat ni..emmmm....xpe kot..hehe..

so, sy gantikan dgn entry signage..

sy buat signage sy last2 minit..hr jumaat tu br la gopoh2 g buat..padahal dah print lama dah..

tp ape nak wat, mkn semut byk sgt, asyik lupe je..

signage sy simple sgt, just print-lekat pada kad board-letak tali-then g la letak kat simpang2..

sy pnh gtau, yg adik2 sy yg g letak signage ni di hari majlis sanding..

ramai kt apesal letak lambat sgt..patutnya hari nikah dah letak dah..

hihi..

suke ati sy la nak letak bila..bole jwb gitu? uish..

yg ni versi 1 nye signage..utk letak dlm kwsn kg..maklum la byk simpang

nmpk x peta ke umah sy tu-pada kad khwn tu..sebenarnya, pada kad tu sy siap bulat2kan n letak no utk setiap simpang..n ada juga tulis lat bhgian blkg kadboard tu no2 tersebut..spy adik2 sy psg pd tempat yg betul..n sume ni mmg memudahkan mereka utk psg..just ikut je no2 yg tertera pada kad n signage itu

yg ni lak versi 2..utk letak kat simpang2 jln besar

byk juga sy buat ni..kalo bole nak besar lagi..tp ini je la yg termampu buat..

dah itu je yg termampu s review..adik sy x bw camera ms g psg...so, xde la pic signage ini di gantung or di tampal..

ally: reduce cost..mujur x hujan pada hari kejadian, so, signage kukuh je..suppose letak plastik or laminate kan saja..tp nm pun keje last minit..last minit la jadinya..

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaaah senang orang nak datang kan =)

farahfatihah said...

wahh besar2 font..bagus2 senang org nak tgk