Wednesday, August 11, 2010

2 comments 1:46 PM

review: outdoor selepas nikah

Posted by ally - Filed under
PERINGATAN: ENTRY NI X PANJANG


So, right after rombongan hubby dah balik umah singgah, hubby pon dah mkn, sy pon dah mkn, shazzy pon dah mkn...OP n partner pon dah mkn, kami gerak ke pekan senggarang..only shazzy n adik sy, ayin, yg turut serta dlm session ini...


Menat okeh..hampir kol 12 mlm kami gerak..maklum la sesi outdoor pas nikah ni mmg x rancang..tp OP ajak, so, g je la..hihi..bg mengubat ketiadaan gambo kami di pelaminan..ewah..


Gambo outdoor dr op x byk..Cuma yg ada pd sy, sy dah publist pd previous entry..


Ni lak pic dr cam sy n shazzy yg shazzy amik candid2..so, kualiti x le sebaik DSLR..hihi..banyak gelap2 je gambonya..




haip..kami mmg le keras mcm kayu..x reti den nak posing2 nih...walaupun dah byk tgk gambo2 org lain, tetap juga x reti bergambo ala2 model..haha

ni gambo dr OP...kebetulan nmpk lori paper dtg anta (korang bygkan la..dah kul 1 pg kot ms ni..), kitorg shoot je kat situ..hihi..suke2..


dan juga kami as new hotlink ambassador...haha..poyos di situ...
sila abaikan aksi keras kami..

 
ally: suke pic last..sy nmpk kurus..ewah...

2 comments:

cerita-gadis-ini said...

ko mmg kurus la sal...ko je yg kdg2 perasan gemok..hehehhe

ally said...

nana: mn nye kurus..sume dok kata ak gemuk..cume certain org je kabo ak kurus..haha..