Friday, August 27, 2010

0 comments 1:12 PM

post-wedding @ melaka

Posted by ally - Filed under
ceh..br semalam kt nak stop jap entry kahwin..tetiba ada pulak ni..hihi...yg ni dah lama dlm draft so,ai wat auto-publish je la ye..

***************************************************************************************

Pakej yg kami amik dr OP include mlm berinai, which is mmg x buat pon mlm berinai tu..so, kami sepakat gantikan dgn post wedding..



Kami ke sana 21 julai..fuh, bukan la jauh mana..tp memandangkan xde la mahir sgt ngan area melaka ni, terkontang kanting juga la..padahal nak cr dataran pahlawan je..OP tunggu kami kat situ..n walaupun kg halaman hubby kan kg alai, tp jrg la dia balik ke sana..so, ada la kami sesat2 sikit..lg2 byk juga one-way kat melaka ni..


Byk tempat gak yg kami g semata2 nak posing..haha..menat juga..pasalnya, sy cepat mengah naik tangga..fuh..byk lemak2 kat bdn nih..harus la di buang..haha..


1 best thing, walaupun kami ni mcm kayu je posing2, tp OP rajin je melayan..haha..OP ku yg kurus kering..berkali2 tau hubby tny sy betul ke OP ni umo tua lagi dr kami..dia rs mcm baya2 kami je..hehe..ye la dah muke dia nmpk muda,mmg la x nmpk tua..huh..okeh..manyak merepek dah ni..


Baju kami pakai ape yg ada je...kalo bole OP mmg nak kami pakai t-shirt putih n selipa jepun je..tetapi, dek kesuntukan masa nak g cr baju, harus la pakai ape yg ada je..Cuma permintaan suh pakai selipa tu je yg bole di penuhi..hihi


Sila la layan pic kami pose..walau x byk psl pic belum pon siap lagi..eh..hampir siap la..OP nak dtg anta 1 day before raya..mcm tau2 je tahun ni raya jhr duluan..hehe..tp dah siap pesan kat dia, jgn hantar lambat2, nt kami dah g beraya..haha..



ahai..cukup la dua je..ada lagi tp muka ai masa tu kepucatan..x makeup pon g posing2 nih..tepek2 bedak sikit suda..haha..maklum la dah byk gambo bermakeup..

ally: bile nak g jln2 ber2 ngan hubby lg nih...

0 comments: