Sunday, August 29, 2010

3 comments 11:36 AM

outdoor la pulak

Posted by ally - Filed under
Outdoor kami berlangsung pd hr yg sama..disebabkan saudara mara sy yg jauh2 dah dtg hr sabtu (siang sebelum nikah), jd xde la tetamu yg dtg lewat2 ptg nak jumpa kami..so, lepas dah xde org tu, kami cabut ke kelab golf batu pahat..haha..sy yg org bp pon x tau ada pdg golf dpn masjib besar bt pht tu..ye la, masuk lorong kecik, then jumpa la en.pdg golf..ssh sikit nak nmpk dr tepi jln, ada bangunan lagi..selama hidup ni sy tau ada pdg golf kat banang je..rp nya ada lagi..hehe..teruk bebeno..



Ni bukan kami yg pilih tempat outdoor nih..sume OP n his tag yg plan..kami kan psgan tdk terlalu cerewet..so, ikut je..hihi..disebabkan shoot di kwsn semak n rumput2, bdn ai gatal2 tau..pasal en.semut yg byk telah menyerang en.bdn..haha..


Time ni mmg x bole tahan tau..dah la berpakaian sebegitu..malu juga kat OP..dok tergaru2..dah macam en.monyet yg terhormat..haha..

(imej google je)

Pic pon x byk..ada la beberapa keping je..n kami guna baju yg sama masa utk outdoor..pasainya x nak membazir..lg pulak baju baru yg sy koyak kan sikit bhgian bwh..tah tersangkut ape tah kat kain net itu..maka terkoyak...sikit je pon..


hubby w/o spek..masa ni pakai lens lg..pastu mata dia dah kering..x bw lak air nak titis2 tu..so, tgglkan je la..


hubby with spek..sbb nak wat pose sebegini la..bdn sy kegatalan..ish3..kene gelak tau..menci..
ally: mmg penat..

3 comments:

dyah07 said...

hai eally..cntiknya pic awk...hmm..fyi, pdg golf tuh betul2 bdepan ngan umah mak mertua saya..hee!time wedding saya cadang nk wat kat situ..but ari da nk hujan last2 kat sebelah umah mertua je..

mysarah said...

destinasi outdoor sy lum decide lg ni. cmne eh

ally said...

dyah07: wah...dekat je ngan umah mak mentua...bestnya..bila2 bole shoot lg kan? hihi

mysarah: hehe..ciannya dia..lom decide ye? x tny pendpt OP ke?