Thursday, August 5, 2010

7 comments 12:20 PM

majlis berinai: 24 JULY 2010

Posted by ally - Filed under
photo saja ye...ada 3 persalinan n 1 songket..

sy terpaksa pakai baju korea, gaun putih & persalinan india..sudah la tdk bertudung..aduhai..nt sy cerita kemudian hal yg terjadi..hampir2 membuatkan sy berangin satu bdn..haha..dan ada hal yg menyebabkan sy menangis before makeup...

layan pic yg bertudung ni dulu k..in pinky..hehe..

bersama2 kedua pengapit bidan terjun..

tahan sedey je ni sebenarnya

bertahan lagi..

muka dah penat

ally: seriusly mmg penat..mujur 4 persalinan termasuk songket ni..walau kaler terlalu terang, kami berjaya memakainya..hihi

7 comments:

HeLena said...

sabar2...jnji stil cool and maintain senyuman tue..hihihi...

farahfatihah said...

ally..mintak ally wat 1 entry pasal baju2 andam kak som tu yer n service dia mcm ne...plssss

ally said...

ira: tu la..maintain senyum je..dlm hati, Allah je yang tau..

farah: citer psl baju n andaman after this k..hehe..

mysarah said...

kamu nampak berseri jugak tau even something bad happened. apa pown all dah settle kan? ;)

idayusof said...

alaahaii. Nasib baik boleh senyum jugak tu... takpe, lme2 nnt yg sedih tu la yg paling diingati. =)

nurayunni said...

tetap cantik dgn wrna pink terang..

ally said...

mysarah:yup, sume settle..lg pun menda dah lepas kan..=) jd ingatan n kenangan d hari tua..ewah..

idayusof: betul, nsb baik leh senyum lagi..hehe..

nurayunni: nsb hubby nak pakai kaler ni..hihi..sj dengki kat dia..