Thursday, August 26, 2010

0 comments 1:38 PM

selingan

Posted by ally - Filed under
Ingat nak stop kan kejap la entry pasal wed..haha..



Sehingga mud sampai..


La ni mud pose n raya sudah take over..


Hehe..sedar x sedar dah 2 mggu pose kan..


N sy dok counting for 3rd sept..hubby balik..yeay! happynya..bole pose, sahur n terawikh sama2..


=) yg mengalami PJJ cam sy ni, kompem2 la tertunggu2 bila nak jumpe husband? Ye x? Jgn tipu tau...haha..


Bercakap mengenai giliran balik raya, kami sepakat ry ni sambut di johor dulu sebelum kami balik ke perak (kg hubby di lahirkan)..means, setiap kali hr raya, kami akan balik both kg, cumanya thn ni giliran baik ke jhr dulu..so, next year balik ke klang @ perak @melaka dulu sebelum ke jhr..aci la kan..2,2 kg dpt ry walaupun bukan ry yg pertama..ewah..cumanya pastinya raya tahun ni x sama mcm dulu..sepanjang sy hidup sy cume meraikan hr raya bersama arwah atuk..thn ni thn pertama beraya tanpa arwah..tah cam mn suasana nya nt..pasti terasa kurang meriah..


**********************************************************************************


Hari ry haji @ aidiladha lak, x dpt dipastikan mcm mn..sy sendiri pon jrg sambut..n x meriah mn pon kalo kat jhr tu..masak mmg mcm hr raya, Cuma pada sy, smbutannya krg meriah..rsnya famili hubby pon sama..so, xtau la samada nt kami balik ke mana..silap2 g bercuti berdua ke..waaa...best2..


Kamu2 ygdah kahwin cam mana? Balik mana?


N for those yg dok counting tu, selamat membuat persiapan perkahwinan juga persiapan hr raya..

ally: lagu raya pun dah start ada kan..cuti raya lom apply lg ni...

0 comments: