Wednesday, December 22, 2010

5 comments 10:17 AM

craving: puding roti

Posted by ally - Filed under
giler la..1 loyang ni ai mkn sendirian berhad..haha..

okeh tipu..bg mak n abah rasa je pasai diorg x mkn menda2 pelik cam ni..pelik ke? biasala tekak org dulu2, ssh ckit nak terima mknan org la ni..hehe..adik ai x suke, except yg bawah ai ni je..so, kami mkn ber2 je 1 loyang nih..

rupe mmg x cantik la..kalo pakai pan yg ni, mesti cantek..

tp xpe la..rupe x cantik pon, ai telan je..

tabur kismis itam manyak2...

letak saki baki epal hijau yg x abis di makan..ni idea adik..dah semak epal tu bertapa dlm fridge..

okeh..siap utk di mkn..

sebab ini adalah puding roti yg biasa...ada ke yg luar biasa?
so, x yah la nak tepek resipi nya..haha..leh refer sini je..lebih kurang la..cuma ai x wat pon sos kastard nya..nan ado tepung kastard la..

ally: next, craving for mee bandung..musti cari..nak masak mcm x yakin je..lama giler x masak mee bandung nih..

5 comments:

elyina said...

mee bandung yang sedap2 banyak kat area umah allykan..xsusah nak carik.. xyah susah2 nak masak dah..hehe

ally said...

el: mmg banyak..hihi..tp nak cr yg betui2 memenuhi selera tekak ni payah sikit..hehe..tp mmg ada 1 tempat yg sy selalu mkn..wah, x sabar nak g cari..craving2!

farahfatihah said...

alaaa mcm sedap je..bgtau la cam ne cara2 nak buat ni ally huhu

ally said...

farah: hehe..refer kat link tu ek farah..sy buat lebih kurang cam tu je..

lovely shazlin said...

sedapnye sally....menyelerakan...hehe...nanti ajar le kami ye...