Saturday, December 25, 2010

0 comments 9:30 AM

his & hers

Posted by ally - Filed under
skrg ni sy pakai idea ni utk bg hadiah kahwin pada kawan2..maklum la, bulan nov & dec ri tu, ramai sungguh org kahwin..dr sedara mara, jiran sekampung, kawan2 juga opismate..fuh, jenuh tau perut ai g mkn..

tp mostly x dpt g yg kwn2 punya majlis...sebab facebook x dpt buka, sy pon malas nak buka guna pc lain, so, end up, tau2 diorg dah kahwin..maklumla, zaman makin canggih, masing2 msg n tag kad kahwin thru fb je..

okeh, merepek dah ni..hadiah dr sy & hubby adalah towel set..dulu kami rajin bagi jam dinding yg gedabak tu yg ada tulisan/ukiran ayat2 suci al-quran, cadar, album, set pisau, set periuk (bukan periuk nasi ye) & peti simpan barang kemas..

but then, sy mcm tukar selera sikit..haha..bagi towel lak..kan berguna juga kan? tp dpt bg towel biasa2 la..plg penting dpt serap air..x jumpa lak set2 towel mcm dlm gambo bwh ni..sgt lovely!




ataupun yg personalised embroided guna nama pengantin..fuh, syok..tkt pengantin syg lak nak pakai...



tapi for sure la yg embroided ni mahal sikit dr towel biasa..brg exclusive tentula kene byr lebih..ye x? lain la kalo ada embroidery machine..bole wat sendiri..

praktikal buka hadiah towel..pasti di gunakan dan tidak akan di 'recycle' utk pengantin lain..

ally: jimat pon jimat...lupe, hadiah doa juga jgn dilupakan.. 

0 comments: