Monday, December 6, 2010

0 comments 11:52 AM

idaman kalbu 1

Posted by ally - Filed under
sy nak menda alah ni..

SPRING FORM PAN

oh sgt la menjadi idaman kalbu..walaupun belum begitu mahir nak masak2 kek nih..tp nak juga menda alah ni..n tengah mencari juga yg sesuai..

nak yg ini..

mak aih, mcm rajin je ko nak buat kek ye..

x dpt yg ni, dpt yg ni pon bole...ni dlm rm16++


atau yang ini..


atau yg heart shaped ni...memikat jiwaku..



huh..sape la yg sanggup melayan kerenah ai nak g cr menda alah ni..x phm tul..tah ape motip tah nak menda alah ni..kan ke lg  baik duit tu ai spend kat brg2 baby ke..ceh..ada hati nak menda alah ni..masak kek pon jarang2..haip...mama..mama..

ally: patut ke mengidam menda alah ni? konfius kejap..

0 comments: