Wednesday, December 8, 2010

4 comments 5:00 PM

farhana oooo farhana

Posted by ally - Filed under
6 hb yg lepas ni, ai mcm x senang duduk je..rupanya kwn ai punya besday..n ai x wish ape2 pon kat dia..ya ampun na, makin ak tua, makin lupe banyak benda..ampun2..maaf2..

so, di kesempatan ni, mau wish sama itu olang kecik (kecik la juga dr ak yg membesar dgn hebatnya nih) :


nana yg bucuk, semoga segala ape yg ko cita2kan akan tercapai..semoga cepat2 join club..hihi..

ally: rindunya sama kamu n kwn2 lain...

4 comments:

farahfatihah said...

alolo jgn la cepat lupa...

ally said...

farah, urat lom banyak putus, tp banyak benda dah lupe je ni...byk mkn semut kot..

cerita-gadis-ini said...

sal....thanks a lot dear darling...sgt terharu even aku bc entry aku lewat sket eh...i miss u lots dear..bby sihat?

tula..doakan aku cepat2 join kelab2 korang ye..hehehe...

ally said...

nana: maaf kelupaan yg amat sgt..selalu ingat je..hihi..FB pon x leh buka kan, so, perkembangan kwn2 byk yg xtau..baby sihat..mamanya kurang sikit..* n wish u cpt2 join club puan2..ewah*