Saturday, December 18, 2010

10 comments 10:27 AM

new me

Posted by ally - Filed under
hai, rs lama x letak diri sendiri dlm blog ni..
ada juga kwn sy yg nak tgk rupa bentuk badan muka terbaru sy..hihi...mcm wat plastic surgery je gayanya..hihi...

nak tgk sy yg sememeh + comot? ha, sila la tgk..sy yg makin bam2 ini..


ceh..bagi gambar yg duduk je dulu..pasai x tau nak posing gaya mana bila amik gambo berdiri..maklum la..mak buyung yg keras nih..

ni gambo dlm bilik dan di ambil sendirian berhad juga..amik waktu pagi b4 g keje, so, nmpk la kemas lagi..kang letak gambo time balik keje, dah x caya itu rupa saya..haha..bertukar jd zombi dah..hihi..

opps, kat dinding tu, nmpk x kertas tampalan itu?

bilik yg kecik molek ni juga tempat sy solat, kertas2 yg sy tampal tu, adalah doa2, surah2 dan selusuh bersalin yg saya amalkan lepas solat..nak hafal sume takut tersalah2 baca..jd langkah selamat, sy tampal je kat dinging tu..more praktikal to me..

nanti2, bila ada sape2 yg leh amik kan gambo berdiri saya dgn jayanya, sy upload k..

ally: shaz, ai dah upload gambo baru..muahaha...

10 comments:

HeLena said...

x aci r ally...mau gmbo berdiri..mlm td i mimpi u bersama2 perutmu itu hahhha...comeiiii

cerita-gadis-ini said...

xnmpk bam pun..nk tgk posisi berdiri lak..tgk pewot comelll

mas said...

aah la..x aci ambik gmb duduk..x nmpk pewooot..hehe..kmas blik bp mgu ni kalo ada masa kte jmp ek..insyaallah..ngan shaz,ina n irma dh jmp dh..

ally said...

ira: haha..x dapek la nak bg gambo berdiri..burok giler posing..hubby saja yg tgk..tu pun psl dia rindu..haha..kalo x, xde nya ai nak bergambo2 nih..

nana: bam2 la..belum tang bonbon laie..haih..harus keje kuat kuruskan badan nt..

kak mas: x dapek la nak jumpa minggu ni..lama ke kat bp? minggu ni kami sekeluarga ke mersing..ada kenduri cousin kahwin..kenala ai rewang..hehe..tp kalo sempat kita jumpa k..

mas said...

kalo ikut plan smgu kat BP..xtau la kalo tb2 kena panggil interbiu..pe2 pon nt kmas roger eh..

ally said...

kak mas: waaa...seminggu tu..lamanya..abg cuti lama ke? kalo cam tu leh jumpa..haha..sementara students lom masuk ni..ai bole je free kan diri sendiri..hihi

farahfatihah said...

mana ada comot..comey jer!

ally said...

farah: ahai..tu dia..picture manipulator..kalo nengok in real leh pengsan..haha

mas said...

aah..abg cuti adik dia kawen..nt mai la..kmas pon x pasti kendurinye mcm mn..haha..katanya yasinan je..xpon nt bl2 kmas g umah awk..tp kena ari keje la..ari mgu x smpat..blik keje kol bp??

ally said...

kak mas: oic, padan la cuti lama..bestnya dpt date ngan abg lama2..hihi..hari keje bole je..nak jumpa kat luar pon bole..no hal nya..